OM

therese_profil_mini_2

Bakom Korning Production står Thérèse Korning, erfaren filmare och redigerare med bakgrund inom instruktions-/musik-/sport-/webbtv/trailers och informationsfilm.

Under min uppväxt har det alltid funnits intresse av färg, form och bildkomposition vilket har tagit sig uttryck i olika former genom åren. Denna kreativa sida skulle jag säga är en av mina starkaste sidor. Mitt stora intresse är populärkultur och jag besöker flitigt konserter.

Jag söker främst film och redigerings uppdrag, men gillar också att sätta mig in i andra delar av produktioner.

Söker också företag som är intresserade att göra informationsfilmer. Bokar gärna in ett första möte och hoppas kunna få nöjet att samarbeta med just dig, ert företag eller förening.

Portfolio/CV:
*Under ”Video” och ”Bilder” så finner ni portfolio med ett urval på material jag filmat, redigerat samt fotograferat.
I bloggen och på min Instagram kan ni följa med mig på mina senaste uppdrag.
På min LinkedIn finner ni mitt CV.

Sagts om Thérèse Korning:

Jag kan varmt rekommendera att jobba med Thérèse. Hon är snabb, lyhörd, kreativ, noggrann och lätt att samarbeta med. En perfekt partner när man behöver hjälp med produktioner  // Jonas Eriksson, fotbollsdomare samt VD EToM AB

”Fantastiskt kul att träffa två så passionerade människor som brinner film och budskap. De har på ett skickligt sätt lyckats fånga kärnan i mitt budskap och klätt det med en känsla som går rakt igenom rutan.”  //  Caxton Njuki, Caxtons Sports Management

(foto: Erika Petersdotter – Studioankungen.se)