Bakom Korning Production står Thérèse Korning, erfaren filmare, fotogrtaf och klippare med bakgrund inom webbtv, instruktions-, musik-, sport- och informationsfilmer samt diverse tvproduktioner. Med 13 års erfarenhet i branchen.
Under min uppväxt har det alltid funnits intresse av färg, form och bildkomposition vilket har tagit sig uttryck i olika former genom åren. Denna kreativa sida skulle jag säga är en av mina starkaste sidor. Mitt stora intresse är populärkultur och jag besöker flitigt konserter.

Jag söker främst film och redigeringsuppdrag, men gillar också att sätta mig in i andra roller i en produktion. 

Portfolio/CV:
*
Under “Meriter“, “Video” och “Foto” så finner ni portfolio med ett urval på material jag filmat, klippt samt fotograferat.
På min Instagram kan ni följa med mig på mina senaste uppdrag.
På min LinkedIn finner ni mitt CV.

Kontakt:
info@korningproduction.se

Sagts om Thérèse Korning:

Jag kan varmt rekommendera att jobba med Thérèse. Hon är snabb, lyhörd, kreativ, noggrann och lätt att samarbeta med. En perfekt partner när man behöver hjälp med produktioner  // Jonas Eriksson, framgångsrik fotbollsdomare och entreprenör.

“Fantastiskt kul att träffa två så passionerade människor som brinner film och budskap. De har på ett skickligt sätt lyckats fånga kärnan i mitt budskap och klätt det med en känsla som går rakt igenom rutan.”  //  Caxton Njuki, Caxtons Sports Management (om ett samarbete tillsammans med Andersson film och media se video nedan.)