Det har hunnit hända mycket den senaste tiden, summerar några av mina uppdrag jag haft nöjet att göra under hösten 2017.

———————————————

Under större delen av hösten har jag haft uppdrag hos produktionsbolaget Idéstorm, där jag både filmat och redigerat olika produktioner. Två av deras kunder har varit Tom Tits i Södertälje och SVT barnprogram Minimello.


Bakomfilmen ligger tyvärr inte kvar då den bara låg uppe på SVT-play t.o.m. den 28 januari 2018.

———————————————

Tom Tits produktionen har jag redigerat de flesta av de 18 filmerna från serien där programledaren Markus Granseth prövar på olika experiment  – alla filmer finns uppe på deras Youtube-kanal. Se spellistan här

———————————————

I september filmade och klippte jag en casefilm för Nyheter24 Gruppen, den summerar deras kampanj Knorr Snack Pot Battle of Streamers som de i sin tur gjort för Unilever och Mindshare. Kampanjen var en av vinnarna på år 2017 100-wattargalan.

———————————————

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *