VÅREN 2018

Under större delen av våren 2018 har jag haft fortsatt uppdrag hos produktionsbolaget Idéstorm, där jag både filmat och redigerat olika produktioner. Två av deras kunder har varit  Göteborgsvarvet och Tom Tits i Södertälje.

———————————————

#UPPVARVNINGEN
Ett uppdrag där jag följt med Stephan Wilson med hans resa mot Göteborgsvarvet 2018.
På vägen hade vi många fina möten – där han samlade in pengar till Ung Cancer.
Alla filmer i serien finns att se HÄR

Finalepisod #uppvarvningen

Ny episod ute! Jag kan lova er 110 % inspiration. Kanske fäller du en tår också. Och du som sprang Göteborgsvarvet kanske är med i bild ? Har du aldrig sprungit ett lopp kommer du bli sugen på att anmäla dig efter att ha sett avsnittet. Har du deltagit i lopp tidigare kommer du vilja anmäla dig till ett nytt. #Uppvarvningen

Slået op af Stephan Wilson i Onsdag den 30. maj 2018

 

———————————————

EXPERIMENTKAMPEN
Var med och filmade samt klippte ett avsnitt av denna serie.
Se alla avsnitt HÄR.


———————————————

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *